Uusi kokemus- tohtorille.fi


Hei lukijat!

Tämän viikon projekti on saada tietomme tohtorille.fi- sivustolle ja aloittaa tämän ajanvaraustyökalun käyttäminen. Mielestäni on hyödyllistä ja hauskaakin kokeilla uusia sovelluksia ja opetella niiden käyttöä. On tärkeää pysyä ajassa mukana, ettei käy niin kuin vanhemmalle sukulaiselleni kaukosäätimen kanssa..

Kun opiskelin Helsingin yliopistossa, meillä opiskelijoilla oli käytössämme yksi tietokone (jota kukaan ei osannut käyttää) ja opiskelussa harjoiteltiin amalgaamin ja muovin laittoa ja poraamista mekaanisilla porilla. Ei mennyt kuin muutamia vuosia, niin tietokoneet ovat mullistaneet koko alan: digitaaliset ja jopa kolmiulotteiset rtg-kuvat, potilastietojärjestelmät, pian tuleva Kansallinen Terveysarkisto, hampaan laserskannaus ja kolmiulotteinen tulostus, lasertekniikat.

Tämä ala oli mielenkiintoisempi kuin olisin ikinä uskonut! Olemme pyrkineet vastaanotollemme hankkimaan näitä uusia tekniikoita, tervetuloa tutustumaan.

..Ja kaikki, jotka vaivautuivat lukemaan tätä ensimmäistä kirjoitustani ansaitsevat palkinnon! Tarjoan 10% alennuksen ensimmäisestä hoitokokonaisuudesta Hammaslääkäriasema Albinissa (joko Helsingissä tai Tallinnassa).

Tervetuloa tai Teretulemast!