Tietoa tohtorille.fi -palvelusta

Tohtorille.fi on vuonna 2013 perustettu palvelu, jonka tavoitteena on parantaa terveyspalvelujen saatavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Terveyspalvelujen käyttäjille Tohtorille.fi on helppo ja turvallinen ajanvarausympäristö, joka on auki vuorokauden ympäri.

"Terveyspalvelun sijainti, aika ja tarjoaja ovat vapaasti asiakkaan valittavissa. Palvelun käyttäminen on ajanvaraajalle maksutonta."

Keskitetyssä ajanvarauksessa terveyspalvelujen tarjoajat ilmoittavat omat vapaat aikansa asiakkaiden varattaviksi. Näin palvelun sijainti, aika ja tarjoaja ovat vapaasti asiakkaan valittavissa. Palvelun käyttäminen on ajanvaraajalle maksutonta. Seuraavan vapaan ajan löytyminen palvelusta mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn, eikä ajanvaraus edellytä virka-aikaa.

Tohtorille.fi –palvelussa on mukana terveysalan huippuammattilaisia, jotka haluavat tarjota laadukasta ja helposti saatavaa hoitoa asiakkaan ehdoilla. Palvelu helpottaa myös ammattilaisten ajan vastaanottamista.

Terveyspalvelujen kokoojana Tohtorille.fi tarjoaa lisäksi sosiaalisen ympäristön, jossa asiakkaat voivat vertailla, suositella ja kommentoida palveluntarjoajia. Tohtorille.fi -palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit päättävät kuitenkin itse, onko omaa vastaanottoa mahdollista arvioida tai kommentoida asiakkaiden toimesta.

"Tohtorille.fi kokoaa terveyspalveluita yhteen. Palvelun tavoitteena on parantaa terveyspalvelujen saatavuutta ja asiakaslähtöisyyttä."

- Kaleva


Tohtorille.fi suosittelee seuraavia palveluita


Kaipaako autosi huoltoa?

Vertaa ja kilpailuta kaupungin parhaat autokorjaamot AutoJerryssä ilmaiseksi. Tarjouspyynnön jättäminen vie vain minuutin.

Aloita autosi huollattaminen tästä

Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut, verkkokaupan tai logon?

Pyydä tarjouksia yli tuhannelta mainostoimistolta ja freelancerilta Nerot.fi -palvelun avulla.


Siirry etusivulle ja käytä monipuolisia hakutoimintojamme ja löydät varmasti etsimäsi.