Esteettinen hammashoito

Esteettisen hoidon konsultaatio

Kun pyritään parantamaan suun ja hampaiden ulkonäköä sairauden hoidon sijaan, puhutaan esteettisestä hammashoidosta.

Mitä on esteettinen hammashoito?

Esteettiseen hampaiden hoitoon kuuluu kaikki toimenpiteet, joilla ei hoideta tai ennaltaehkäistä suun terveyden ongelmia ja sairauksia. Esteettistä hoitoa voivat olla hampaiden valkaisu, hammaslaminaatit, puuttuvien hampaiden korvaaminen, hampaiden oikomishoidot sekä ikenien korjausleikkaukset.  

Hampaiden ulkonäköön vaikuttavat monet tekijät. Suun sairaudet, esimerkiksi karies ja parodontiitti, ikääntymisen ohella ovat merkittäviä tekijöitä hampaiden ulkonäössä. Perintötekijöillä ja purentaelimistön kehityksellä on myös suuri vaikutus suun ja hampaiden ulkonäköön.

Etsitkö hammaslääkäriä?

Esteettisen hammashoidon aloitus

Esteettisessä hammashoidossa otetaan erityisesti huomioon asiakkaan toiveet ja odotukset hoidolle. Suun ja hampaiden kunnolla on suuri vaikutus hoidon suunnitteluun, sillä suun terveyden ongelmat tulee hoitaa ennen esteettistä hammashoitoa.  

Hoidon suunnittelussa otetaan huomioon myös kasvojen ja hampaiden mittasuhteet. Hampaiden valkaisun yhteydessä värin määrityksellä on niin ikään suuri merkitys. Hoidon tavoitteena on saada kaunis ja tasapainoinen, luonnollinen hampaisto.

Konsultaatiokäynnillä selvitään tarve esteettiselle hammashoidolle sekä käydään läpi sopivimmat hoitomuodot.

Etsitkö hammaslääkäriä?

https://fi.webdento.com/esteettinen-hammashoito/ http://www.esteettinenhammashoito.fi/fi/klinikkamme/esteettinen_hammashoito/ http://www.studiodent.fi/esteettinen-hammashoito http://www.aboadent.fi/esteettinen-hammashoito