Hammaskoru

Hammaskorut

Hammaskorut ovat hampaan pintaan kiinnitettäviä pieniä koruja. Koruja voidaan valmistaa esimerkiksi kullasta, timanteista ja synteettisistä kivistä.

Etsitkö suuhygienistiä?

Miten hammaskoru laitetaan?

Hammaskoru kiinnitetään hampaan pintaan nestemäisellä komposiittitäytteellä, joka kovetetaan valolla. Kiinnitysmenetelmä on sama kuin kiinteillä hampaiden oikomiskojeilla.

Hammaskorun kiinnityksessä ei tarvitse porata hammasta eikä koru aiheuta vahinkoa hammaskiilteelle. Hammaskorun laitto ei myöskään satu.  Ennen kiinnitystä hampaan pinta puhdistetaan huolellisesti.

Hammaskoru voidaan kiinnittää mihin tahansa ehjään hampaaseen. Yleensä koruja laitetaan kuitenkin vain pysyviin hampaisiin.

Hampaita saa harjata normaalisti korusta huolimatta.

Kuinka kauan hammaskoru pysyy?

Hammaskorun pysyminen on yksilöllistä. Parhaassa tapauksessa koru pysyy kiinni hampaassa vuosia. Korun tulee olla kaareva, jotta se pysyy hampaassa pitkään.

Hammaskorun voi halutessaan poistaa yhtä helposti ja nopeasti kuin se kiinnitetäänkin. Hammas kiillotetaan entiselleen korun poiston jälkeen.

Etsitkö suuhygienistiä?

http://www.hammaspulssi.fi/palvelut-suuhygienistipalvelut-hammaskorut http://studiodentalcare.eu/fi/palvelut/hammaskorut/